Hub Medical

Punem la dispoziție spații moderne și bine echipate, ideale pentru clinici medicale și cabinete medicale din Baia Mare. Oferim soluții de spațiu de închiriat pentru clinici ce pot fi personalizate conform nevoilor dumneavoastră.

Clădirile noastre au o putere instalată de până la 1400 KWh și sunt proiectate cu o structură pe cadre ce poate fi ușor compartimentată, oferind flexibilitate spațiilor. Parcare proprie și acces pentru camioane cu rampă asigură comoditate și funcționalitate.

Spații moderne

Închirieri adaptabile

Parcare proprie

Comparti
mentare ușoară

Putere instalata până
la 1400 KWh

Acces camioane
cu rampă

Spații pentru Spital
Clădirea HUB Medica dispune de toate facilitățile necesare pentru a dezvolta un spital de înaltă calitate. Cladirea este construită pe cadre solide și este ușor de modulat, permițând personalizarea spațiului în funcție de nevoile și cerințele specifice ale unui spital modern.
Spații pentru clinici medicale
Clinica de imagsitică. Sprafața modulară de la 250 pana la 900 mp la parter, cladirea construită pe cadre ușor de compartimentat. Posibilități de amenajare pentru:

Suntem deschiși pentru a găzdui noi clinici și laboratoare medicale care doresc să își extindă sau să își înceapă activitatea într-un mediu propice și prietenos.

La Hub Medical Baia Mare, veți beneficia de suportul și infrastructura necesare pentru a vă dezvolta și a oferi servicii medicale de cea mai înaltă calitate comunității din Baia Mare și din împrejurimi.

Solicită mai multe informații
Alăturați-vă comunității noastre medicale în creștere și descoperiți oportunitățile care vă așteaptă la Hub Medical Baia Mare – locul unde sănătatea și inovația se întâlnesc!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.